Γλώσσα
Γλώσσα
Το καλαθι μου

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος της
UNIQUE ITEMS STAGAKIS.

Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της UNIQUE ITEMS STAGAKIS δέχεται τις πιστωτικές κάρτες Visa & Mastercard. Κατά την διαδικασία της παραγγελίας σας μεταφέρεστε αυτόματα σε ασφαλές και κρυπτογραφημένο περιβάλλον 128 bit encryption SSL (Secure Socket layer) της τράπεζας Πειραιώς.
Με την χρήση του πρωτόκολλου SSL διασφαλίζεται ότι όλες οι πληροφορίες που μεταφέρονται μεταξύ του χρήστη και του server winbank paycenter είναι κρυπτογραφημένες και δεν μπορούν να υποκλαπούν. Τα στοιχεία της κάρτας δεν αποθηκεύονται πουθενά και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν.
Πριν την αγορά με πιστωτική κάρτα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για την διαθεσιμότητα των προϊόντων που θέλετε να αγοράσετε.

Με κατάθεση σε τράπεζα

Μπορείτε να καταθέσετε το ποσό της παραγγελία σας σε τραπεζικό λογαριασμό γράφοντας στο καταθετήριο το ονοματεπώνυμό σας.
Πριν την κατάθεση επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για την διαθεσιμότητα των προϊόντων που θέλετε να αγοράσετε ή σημειώστε το στα σχόλια της παραγγελίας σας.
Μετά την κατάθεση ενημερώστε μας στο 2831057000 - 27000 ή μέσω e-mail στο info@
uniqueitems.gr.

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί είναι:

Εθνική Τράπεζα 

IBANGR0501102580000025801108504

Eurobank

IBAN: GR3302601360000110201399767

Πειραιώς Τράπεζα 

IBANGR3901727570005757094228931

 

Δικαιούχος: Σταγάκης Μιχαήλ Σταυρος

Με την λήψη ενημέρωσης στο σύστημα πληρωμών μας για την εξόφληση, επιβεβαιώνουμε την παραγγελία σας και ξεκινά η διαδικασία αποστολής της. Παρακαλούμε κρατήστε το αποδεικτικό της συναλλαγής σας.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Η επεξεργασία της παραγγελίας σας θα ξεκινήσει μόνο μετά την επιβεβαίωση κατάθεσης και ο χρόνος παράδοσης υπολογίζεται από τότε. Εάν δεν έχει επιβεβαιωθεί η κατάθεση εντός  5 εργάσιμων ημερών, η παραγγελία θα διαγράφεται.

Με Αντικαταβολή

Το κόστος αντικαταβολής ανέρχεται ανεξαρτήτως πόλης στα 2,50€

*Για αγορές μεγαλύτερες των 200 euro δεν υποστηρίζεται η αντικαταβολή

*Για παραγγελίες με συνολικό βάρος άνω των 30 κιλών δεν υποστηρίζεται η αντικαταβολή

 

Πληρωμή στο κατάστημα

Για τις παραλαβές από το κατάστημά μας στο Ρέθυμνο, Κόμβος Ατσιπόπουλου, ή στα Χανιά ,Κόμβος Μουρνιών, πληρώστε στο ταμείο.

Για παραλαβές από την μεταφορική Παπαδάκη στην Αθήνα ή από την μεταφορική  Δέλτα  στην Θεσσαλονίκη,  δεν υποστηρίζεται πληρωμή στο κατάστημα.